en blog med familietips til Berlin

FEZ Berlin – en oplevelsespark for børn og familier

FEZ Berlin – en oplevelsespark for børn og familier

IMG_3532Fez Berlin er en park med mange sjove ting for børn. Her er:

 • Badesø ( igang med at renoveres her i sommeren 2015, men skulle være klar til 2016)  Jeg vil give den 5 stjerner, fordi det er en af de sjovete ting
 • To svømmehaller. Jeg har arldrig været der inde
 • Forlysterlser fx elktiske racerbiler. Jeg har prøvet racerbilerne. De får 4 stjerner, fordi det er svært at køre dem. Min lillesøster på 5 år måtte opgive, fordi det var for svært
 • Klatrebaner udendørs i træer ( Man skal  7+ år og have  lukkede sko på. Der kan ikke lånes sko) Det ser sjovt ud, men jeg har ikke været der, fordi vi glemte lukkede sko på en varm sommerdag. På udsende vil jeg give den 4 stjerner fordi det ser sjovt ud, men lidt farligt
 • Legepladser (hvis du tror, man kommer ud til en lille bitte legeplads, skal du tro om. Der er ikke bare en, men mange ) Nogen af dem giver jeg 3 og andre 4 stjerner fordi nogen af dem er ikke for min alder
 • Lille tog, som kører rundt i parken. Du kan få en tur med toget. Der er plads til barnevogn og løbehjul i toget, som ikke har noget tag. Pris findes i det link, der hedder “Lille tog”. Det får 1-2 stjerner, men min lillesøster på 3 år synes det er rigtig sjovt
 • Børnemuseum Alice og Astrid Lindgreen museum. Jeg har ikke været der, da de var i gang med at lave en ny udstilling, men jeg synes ikke, det ser så sjovt ud, så det får 0,1 stjerne
 • Lille dyreområde m. ponyridning, klap et æsel, et får og en ged. Det får 0,5 stjerner, fordi det er mere til mindre børn (2-7 årige)
 • Modelpark. Jeg har arldrig været der
 • Trampoliner de får 4 stjerner, fordi det er lidt halvdyrt
 • Du kan leje Biler / moonkarts / cykler. Vi har ikke  prøvet det, men det ser sjovt ud.

Fez Berlin-Links:

FEZ-Lageplan_25:GrosserLageplan_06DER KAN IKKE BETALES MED VISA ELLER KREDITCARD, SÅ HUSK EN MASSE PENGE

DER KAN IKKE BETALES MED VISA ELLER KREDITCARD, SÅ HUSK EN MASSE PENGE

DER KAN IKKE BETALES MED VISA ELLER KREDITCARD, SÅ HUSK EN MASSE PENGESkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *